HANDELSBETINGELSER

Produktinformation:
Varens særlige egenskaber oplyses på ecool.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til ecool.dk via info@ecool.dk, såfremt kunden ønsker det.

Priser:
Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt.  Såfremt Ecool ApS accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling:
Ved bestilling af varer fra ecool.dk binder køber sig til
tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og ecool.dk er indgået i
form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:
Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke
kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra ecool.dk.

Forringelse:
Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation:
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, hvorefter køber er forpligtet til at undersøge varen hurtigst muligt.

Fortrydelsesret:
Køber kan fortryde sit køb inden 14 dage efter levering, såfremt det meddeles til ecool.dk. Herefter refunderer køber det modtagne beløb. Køber afholder forsendelsesomkostninger ved fortrydelse.

Hjemmesiden ecool.dk drives af firmaet:
eCool CVR nr: 32324924
TELEFON: +45 27 13 20 99,
ADRESSE: Toldbodgade 8 B, 7900 Nykøbing M,

Forbehold for ændringer:
Ecool ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.